Först måste man logga in och välja organisation samt öppna en grupp, därefter följer man stegen nedan.

1. Klicka på fliken "Aktiviteter" och därefter på aktiviteten.

2. För att ändra aktiviteten klicka på symbolen bestående av en penna.

3. Genomför önskade ändringar.

4. Klicka på ”Spara”.

5. Längre ner på sidan ser man vilka deltagarna för aktiviteten är.

Personer som har markeringen av en rullstol har en funktionsnedsättning.

Personer som har markeringen av ett ”L” är ledare för aktiviteten.

Personer som har en markering av en grön bock är markerade som närvarande på aktiviteten. Observera att den gröna bocken endast är synlig om aktiviteten ägt rum om det är möjligt att närvaroregistrera. Innan dess kommer bocken vara grå.

Personer som inte har en markering i boxen längst till höger står som ej närvarande på aktiviteten.