IdrottOnline
Servicecenter

Lägg till person i grupp

Först måste man logga in och välja organisation samt öppna en grupp, därefter följer man stegen nedan.

1. Klicka på fliken "Deltagare".

2. För att lägga till en person i gruppen, klicka på symbolen bestående av en person och ett plustecken.

3. Välj mellan alternativen längre ner på skärmen.

Väljer man ”Lägg till person(er) från grupp”, gör enligt följande:

1. Klicka på gruppen som man vill lägga till deltagare från.

2. Markera personen/personerna som man önskar lägga till genom att klicka i boxen längst till höger om respektive person.

3. Vill man markera samtliga personer i en grupp, klicka på markeringsboxen högst upp till höger.

4. Klicka på ”Lägg till”.

Väljer man ”Lägg till person med personnr”, gör enligt följande:

1. Fyll i personnumret.

2. Klicka på ”OK”.

3. Klicka på ”Lägg till”.