IdrottOnline
Servicecenter

Snabbadress för arbetsrum

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Arbetsrum" i vänstermenyn.

4. Välj vilka arbetsrum som ska visas i rullistan vid "Idrott". Antingen väljer man en idrottssektion och endast arbetsrum till den idrotten kommer då visas nedan. Väljer man "Föreningen" så visas endast arbetsrum kopplade direkt till föreningen utan idrottskoppling.

5. Under fliken "Snabbadresser för arbetsrum" ser man vilka arbetsrum som finns skapade för den sektionen man valt.

• Snabbadressen för arbetsrummet står i fältet snabbadress.
  • Man ser när snabbadressen blev sparade i fältet "Sparad datum".