1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Arbetsrum" i vänstermenyn.

4. Välj vilka arbetsrum som ska visas i rullistan vid "Idrott". Antingen väljer man en idrottssektion och endast arbetsrum till den idrotten kommer då visas nedan. Väljer man "Föreningen" så visas endast arbetsrum kopplade direkt till föreningen utan idrottskoppling.

5. Under fliken "Domäner för arbetsrum" ser man vilka arbetsrum som finns skapade för den sektionen man valt.

• Domänen som är huvuddomän har en grön tumme upp i fältet "Huvuddomän".
  • Domän som har korrekta DNS-inställningar har en grön tumme upp i fältet "DNS Korrekt".
  • Domän som har felaktiga DNS-inställningar har en röd tumme ner i fältet "DNS Korrekt".
  • Domän som har godkänt certifikat uppladdat har en har en grön tumme upp i fältet "Certifikat".
  • Domän som inter har godkänt certifikat uppladdat har en har en röd tumme ner i fältet "Certifikat".
  • Man ser när domänerna blev sparade i fältet "Sparad datum".