För att se inskickade formulärsvar, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Öppna gadgeten som heter "Formulär". Om den inte finns inlagd i ert resursfönster lägger ni till den. Information om hur man gör detta finns i lösningen ”Redigeraläge – Gadgets”.

5. Välj den mappen som formuläret ligger i och klicka på menyknappen till höger om formuläret.

6. Klicka på ”Inskickade formulär”.

7. Man kommer då vidare till vyn nedan. Man kan filtrera bland formulären genom ett datumintervall, eller välja att bara se slutförda formulär genom att markera rutan för ”Endast slutförda”.

8. När man har gjort sin filtrering så klickar man på ”Sök”.

10. Vill man ta bort formulär så markerar man först vilka formulär genom att bocka i rutan till vänster om formuläret och klickar sedan på ”Ta bort”-knappen.

11. Vill man exporter formulär så markerar man först vilka formulär genom att bocka i rutan till vänster om formuläret och klickar sedan på knappen för export.

12. Man kan exportera till XML, CSV eller JSON.

Information om hur man går tillväga för att öppna ovanstående filtyper i Excel, se lösningen "Öppna XML och CSV-filer i Excel".