För att koppla ett formulär till en sida på er hemsida, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera i navigationsfönstret den plats där ni vill att formulärsidan ska skapas under (ex. startsidan) genom att klicka på dess namn.

5. Klicka på menyknappen till höger om sidnamnet och sedan på ”Ny sida”.

6. Klicka på boxen ”Formulär” och namnge formulärssidan.

7. Gå in på redigerarläget "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen uppe i högra hörnet.

8. Gå in under ”Innehåll” och skrolla ner på sidan.

9. Klicka på knappen till höger om "Formulär" som består av tre punkter.

10. I pop-up fönstret som kommer upp väljer man sedan formuläret i trädstrukturen.

11. När man markerat formuläret man vill ska synas på sidan klickar man på ”OK”.

12. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.