1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida..

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka in på trupp-/gruppsidan för det arbetsrum som ni vill redigera deltagarna för genom att klicka på dess namn.

5. Gå in på redigerarläget "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen uppe i högra hörnet.

6. Klicka på fliken "Utövare".

7. Bestäm vilken information som ska synas på sidan genom att klicka i rutorna framför respektive alternativ.

8. Klicka på knappen ”Klicka på knappen för att redigera” för att redigera utövarna.

9. Här ser du nu de personer som tidigare under ”Administration - Grupper” fått rollen utövare. Vill du inte att någon av dessa personer ska synas på trupp-/gruppsidan så gäller drag and drop-funktionen. Ta tag i den personen som inte ska visas och håll ner muspekaren. Dra namnfältet till högerrutan ”Visas ej på sidan” och släpp.

10. Klicka på "Spara".

11. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.