IdrottOnline
Servicecenter

Begränsa åtkomst

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera det arbetsrummet som ni vill ändra behörighetsinställningarna för genom att klicka på dess namn i strukturträdet.

5. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper". För att komma till "Alla egenskaper" så klicka på knappen som illustreras nedan.

6. Klicka på fliken ”Innehåll”.

7. Skrolla ner till ”Begränsa åtkomst”.

8. Där kan man välja mellan ”Tillgänglig för alla”, ”Endast medlemmar i förening” eller ”Endast medlemmar i arbetsrum” i en rullista.
Standard inställningen är som sagt ”Tillgänglig för alla” och är det den åtkomsten man vill att arbetsrummet ska ha så behöver man inte gå in och göra några ändringar.

9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.