Avpublicera/dölj hemsida

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera startsidan i strukturträdet genom att klicka på dess rubrik.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Välj fliken "Grundinställningar".

7. Scrolla längst ner på sidan till rubriken som heter "Avpublicera".

8. Bocka i rutan för att dölja er sida för allmänheten.
9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.

10. Sidan kommer då fortfarande att vara tillgänglig för er administratörer att logga in på, men kommer att se ut som på bilden nedan i utloggat läge.