IdrottOnline
Servicecenter

Hämta nyheter från nyhetslista (intern/extern)

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyhetslistan som ni vill koppla till en annan nyhetslista genom att klicka på dess namn i strukturträdet i navigationsfönstret.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6.  Under ”Innehåll” skrollar man sedan ner på sidan och markerar från vilka nyhetslistor som man vill att nyheter ska hämtas ifrån eller fyll i en extern RSS-källa.

7. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.

OBS!

När man hämtar nyheter från flera nyhetslistor är det endast de 15 senaste nyheterna per nyhetslista som visas. Vill man läsa äldre nyheter får man gå till den aktuella nyhetslistan i det arbetsrummet.