Ta bort nyhet

En nyhet raderas på samma sätt som övriga sidor raderas. För att radera en nyhet/sida, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyheten genom att klicka på dess titel i strukturträdet.

5. Klicka sedan på menyknappen till höger om sidnamnet och välj "Flytta till papperskorgen".