Redigera nyhet

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyheten i strukturträdet som ni vill redigera.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Här kan man nu ändra i texten, inställningar och schemaläggning etc.

7. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.