IdrottOnline
Servicecenter

Skapa nyhetslista

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera i navigationsfönstret där den nya nyhetslistan ska ligga. Klicka på menyknappen till höger om sidnamnet och sedan på ”Ny sida”.

5. Välj sidtypen som heter "Nyhetslista" och döp den till önskat namn.

6. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.