Begränsad åtkomst

För sidor av typerna "Vanlig webbsida", "Vanlig webbsida bred", "Mediearkiv" och "Arbetsrum" kan ni välja att begränsa åtkomsten till att endast vara tillgängliga för medlemmar som är inloggade. Då går ni tillväga på följande sätt.

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka in er på den aktuella sidan som ni vill redigera behörighetsinställningarna för.

5. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper" som illustreras i bilden nedan.

6. Välj fliken "Innehåll".

7. Scrolla ner på sidan till alternativet "Begränsa åtkomst". Klicka och välj om det ska vara "Tillgängligt för alla" eller "Endast medlemmar i förening".

8. Väljer man "Endast medlemmar i föreningen" kommer inloggning krävas för att komma åt sidan.

9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.