Lägg till sida

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera i navigationsfönstret där den nya sidan ska ligga. Klicka på menyknappen till höger om sidnamnet och sedan på ”Ny sida”.

5. Det finns olika sidtyper som man kan välja att skapa. Vissa sidtyper går endast att skapas under utvalda huvudsidor. Du ser endast de sidtyper som går att skapa under respektive huvudsida.

6. Varje sidtyp har en beskrivning som beskriver vad just denna typ innehåller. Klicka på den sidtypen som du önskar skapa och namnge därefter också sidan.

7. När sidan sedan är skapad så kan man ändra information som innehåll, inställningar, layout och boxinställningar, och mycket mer.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.