IdrottOnline
Servicecenter

Visa filen i mediearkivet

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Klicka på "Media".

5. Klicka på den katalogen som filen som du önskar ändra visa i arkiv ligger i.

6. Klicka på menyknappen till höger om filens namn.

7. Klicka på ”Redigera”.

8. Välja att redigera under "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen upp till höger så att den har tre punkter med tre streck bredvid.

9. Stå under fliken "Innehåll".

10. Markera ruta ”Visa i arkiv” för att visa filen i mediearkiv. Avmarkera rutan är rutan "Visa i arkiv” för att inte visa filen i mediearkiv.

11. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.