1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Klicka på "Media".

Redigera bild

5. Klicka på den katalogen som bilden som du önskar redigera ligger i.

6. Klicka på menyknappen till höger om bildens namn.

7. Klicka på ”Redigera med bildverktyget”.

8. Där kan man sedan beskära, ändra storlek och omforma bilden.

Ändra filens information

9. Klicka på den katalogen som filen som du önskar redigera ligger i.

10. Klicka på menyknappen till höger om filens namn.

11. Klicka på ”Redigera”.

12. Välja att redigera under "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen upp till höger så att den har tre punkter med tre streck bredvid.

13. Stå under fliken "Innehåll".

14. Där kan man ändra och lägga till beskrivning av filen, skribent/fotograf och titel.

15. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.