1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Gå till den sidan i navigationen som du vill lägga till en fil i.

4. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper". För att komma till "Alla egenskaper" så klicka på knappen som illustreras nedan.

5. Öppna upp resursfönstret om det inte redan är gjort.

6. Klicka på den katalogen som filen ligger i.

Drag & drop-funktionen.

• Klicka på bilden i resursfönstret och sedan drar över filen och släpp den i redigerarfönstret, exempelvis i fältet "Brödtext" eller "Toppbild".

Klicka på knappen "Infoga/redigera bild".

• Klicka på knappen "Infoga/redigera bild".

• Klicka på ”Bläddra”-knappen till höger om ”Bildens URL”.

• Markera önskad bild i media-trädet.
  • Klicka på "OK".

• Klicka därefter på "Infoga".

Bilder i nyheter vid delning till Facebook
För att bilder ska kunna delas till Facebook så måste de vara minst 200px x 200px stora. Bilderna kan givetvis vara större men både måttet för höjd och bredd måste vara minst 200px. Skulle något av måtten vara mindre än 200px så kommer bilden inte med vid delning till Facebook.