1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna resursfönstret.

4. Klicka på "Media".

5. Klicka på den katalogen som den nya katalogen ska ligga under.

6. Klicka på menyknappen till höger där den nya katalogen ska skapas.

7. Klicka på "Ny katalog” för att komma vidare till att skapa en ny katalog/mapp att förvara filer i.

8. En ny mapp dyker då upp i trädet högre upp i resursfönstret.

9. Namnge katalogen/mappen genom att fylla i namnet direkt i fältet.

• Vill man flytta en mapp så använder man sig av drag and drop-funktionen.
  • Vill man t.ex. ta bort eller byta namn på en katalog/mapp (och allt innehåll) så klickar man på knappen till höger om katalog/mapp-namnet, knappen består att tre vågräta streck
    och en liten pil som pekar nedåt. Där kan man sedan välja bl.a. ”Ändra namn” och ”Flytta till papperskorg”.