1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.

4. Sök fram medlem som ska få inloggningsuppgifter utskickade. Klicka på personens namn i sök resultatet för att hamna under "Redigera person".

5. Dubbelkolla så att rätt e-postadress är angiven i fältet "Kontakt" under e-postadress. Är fel e-postadress eller ingen e-postadress angiven så ändrar man e-postadressen direkt i fältet.

6. Klicka på knappen "Skicka inloggningsuppgifter".

7. Har personen redan inloggningsuppgifter sedan innan heter knappen "Återställ lösenord". Då skickas ett e-postmeddelande till personens angivna e-postadress personen kan återställa lösenordet genom att följa anvisningarna i e-postmeddelandet.