1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, markera gruppen.

5. Klicka på "Meddelande" och därefter "Skapa meddelande".

6. Markera ”SMS” som metod och skriv meddelandet.

7. Klicka på "Skicka"-knappen.

Observera: Alla i gruppen kommer få alla SMS och svar från andra medlemmar.

- Det är helt kostnadsfritt att skicka meddelande och sms från appen och er IdrottOnline sida oavsett hur många ni skickar SMS:et till.

- Det går inte att skicka SMS till en grupp som har fler än 50 medlemmar. Max antal medlemmar i en SMS-grupp är alltså 50 personer.

- SMS går inte ut till målsmän.

- Det kostar som ett vanligt SMS när du svarar på ett meddelande oavsett hur många som ingår i gruppen.