1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.

4. Sök fram personen som man önskar redigera genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen "Sök". Vill man filtrera sin sökning ytterligare kan man göra en utökad sökning. Klicka i så fall på "Utökad sökning", då kommer fler sökfält upp och man kan specificera sin sökning ytterligare. Klickar man på "Sök" utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet.

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Klicka på personens namn för att komma åt och redigera personen.

6. Här kan man nu ändra/lägga till uppgifter så som telefonnummer, e-postadress, medlemsinformation, kontaktadress osv.