1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Lägg till medlem" till höger på sidan.

5. Fyll i födelsedatum och bocka sedan i rutan "Ofullständigt personnummer".

6. Uppgifter så som namn och adress behöver fyllas i manuellt.

7. Klicka på "Nästa".

8. Här kan man nu lägga till information så som telefonnummer och e-postadress.

9. Klicka på "Spara". Medlemmen är nu tillagd.

En medlem med ofullständigt personnummer och svensk nationalitet är inte LOK-stödsberättigad vilket gör att föreningen inte kan söka LOK-stöd för denna medlem.

En medlem med ofullständigt personnummer kan inte tilldelas några roller eller behörigheter. Man kan inte heller skapa eller skicka ut inloggningsuppgifter till personen.