Först måste man logga in och välja organisation samt öppna en grupp, därefter följer man stegen nedan.

1. Klicka på fliken "Aktiviteter" och därefter på aktiviteten.

2. Per automatik kommer samtliga deltagare stå markerade som närvarande.

3. Skulle en person vara frånvarande, bocka ur boxen längst till höger om personen.

4. Klicka på ”Registrera aktivitet”.

Personer som har markeringen av en rullstol har en funktionsnedsättning.

Personer som har markeringen av ett ”L” är ledare för aktiviteten.

Personer som har en markering av en grön bock är markerade som närvarande på aktiviteten.

Personer som inte har en markering i boxen längst till höger står som ej närvarande på aktiviteten.

Observera att man endast kan närvaroregistrera aktiviteter som har ägt rum.