Först måste man logga in och välja organisation samt öppna en grupp, därefter följer man stegen nedan. 


1. Klicka på fliken "Aktiviteter" och därefter på aktiviteten.

2. Klicka på papperskorgen uppe till höger.


3. Markera personerna som du önskar ta bort från aktiviteten.

4. Vill man markera samtliga personer i gruppen, klicka på markeringsboxen högst upp till höger.

5. Klicka på ”Ta bort”.


6. Klicka därefter på ”Spara” längst ner på skärmen.