Först måste man logga in och välja organisation samt öppna en grupp, därefter följer man stegen nedan.

1. Klicka på fliken "Aktiviteter" och därefter på aktiviteten.

2. För att lägga till deltagare på aktiviteten, klicka på symbolen bestående av en person och ett plustecken.

3. Välj mellan alternativen längre ner på skärmen.

Väljer man ”Lägg till grupp”, gör enligt följande:

1. Markera gruppen/grupperna man önskar lägga till.

2. Klicka på ”Lägg till”.

Väljer man ”Lägg till person(er) från grupp”, gör enligt följande:

1. Klicka på gruppen som man vill lägga till deltagare från.

2. Markera personen/personerna som man önskar lägga till genom att klicka i boxen längst till höger om respektive person.

3. Vill man markera samtliga personer i en grupp, klicka på markeringsboxen högst upp till höger.

4. Klicka på ”Lägg till”.

Väljer man ”Lägg till person med personnr”, gör enligt följande:

1. Fyll i personnumret.

2. Klicka på ”OK”.

3. Klicka på ”Lägg till”.