1. Öppna appen i mobilen.

2. Fyll i IdrottsID eller personnummer och lösenord i respektive fält.

3. Klicka på ”Logga in”.

4. Klicka på ”Administration & Aktivitet”.

5. Är du medlem i flera organisationer visas dessa i en lista.

6. Klicka på organisationen som du önskar administrera aktivitet/närvaroregistrera för.

7. Är du medlem i endast en organisation så går du automatiskt vidare och du behöver inte välja organisationen i listan.

8. Man hamnar därefter direkt under ”Grupper” och kan i en lista se grupper i organisationen som du är med i.