Denna artikel kommer gå igenom hur man tar bort/inaktiverar avgift från föreningen.

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på fliken "Avgifter" i toppbaren. Saknar ni denna flik beror det troligtvis på att ni inte har behörighet att hantera avgifter för föreningen, hör då med er huvud- eller klubbadministratör.

3. Klicka på underfliken "Avgifter". Här kan man antingen söka fram avgiften utifrån dess namn eller skrolla i listan över föreningens avgifter längre ner.

4. Klicka på pilen bredvid redigeringsblocket till höger om avgiften för att inaktivera eller ta bort den. Avgifter som används i nuläget kan inte tas bort, endast inaktiveras.