För att återkopplingen och hela flödet ska fungera korrekt vid användning av E-bokföring i Swedbank (Speedledger) så måste ni synkronisera avgiftshanteringen i Speedledger.

Synkronisera avgifter

1. Klicka på "Inställningar" och sedan "Inställningar för kundfaktura" i Speedledger.

2. Ange vilket fakturanummer som du vill att nästa faktura ska få. Man behöver även ange en nummerserie för offerter och avier (5-8 siffror).

3. Bocka i rutan "Synkronisera kundregister med RF".

4. Om föreningen bokför enligt faktureringsmetoden bockar ni även i rutan "OCR-nummer".