Om du inte har skapat avgifter med medlemsurval måste du först tilldela avgifterna till dina medlemmar under fliken "Underlag (tilldela)" då endast tilldelade avgifter kan skickas till medlemmarna för betalning.

Om du inte tilldelat avgiften via ett medlemsurval går du tillväga enligt följande guide. Om du har tilldelat avgiften via ett medlemsurval, fortsätt till lösningen "Synkronisera avgifter till Speedledger".

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på "Avgifter" i toppmenyn.

3. Klicka på "Underlag (tilldela) " i vänstermenyn.

4. Klicka på "Tilldela avgift".

5. Välj vilka medlemmar som ska tilldelas avgift. Välj sedan vilken avgift som du vill använda.

6. Klicka därefter på "Tilldela".