1. Logga in på förbundets IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Integration" i vänstermenyn.

4. För att lägga till ett syfte med integrationen som är synligt för föreningar så klicka på "Lägg till" till höger om integrationen som det gäller.

5. Där kan man välja om syftet ska publiceras för föreningar, man kan lägga till egen dokumentlänk samt lägga till text. När man har lagt till ett syfte så klickar man på "Skapa". Då läggs syftet till.