Denna artikel kommer gå igenom hur man tar bort en tilldelad avgift från en eller flera enskilda medlemmar via manuell betalhantering.

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på fliken "Avgifter" i toppbaren. Saknar ni denna flik beror det troligtvis på att ni inte har behörighet att hantera avgifter för föreningen, hör då med er huvud- eller klubbadministratör.

3. Klicka på fliken "Underlag (tilldela)".

4. Sök fram medlemmen som ni vill ta bort avgiften för, antingen genom sökparametrarna eller genom att skrolla igenom registret på sidan.

5. Klicka på knappen som är en papperskorg längst till höger om avgiften för att ta bort den för medlemmen.
Avgifter som hanterats via Fortnox måste plockas bort via Fortnox och kan inte plockas bort med denna metod.