1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill redigera, antingen genom att skriva dess namn eller genom att göra en blank sökning för att bläddra genom sektionens alla grupper, och klicka sedan på gruppnamnet.

5. I denna vy kan man redigera gruppnamnet, lägga till nya gruppmedlemmar, ta bort medlemmar som inte längre ska vara med i gruppen, kika vad gruppen har för ID, och undersöka om det finns några obetalda avgifter inom gruppen.

6. För att spara eventuella ändringar klickar man på "Spara" i högra hörnet högst upp eller längst ner.

Uppdateringar av medlemmar (borttagna/tillagda) kan ibland dröja en liten stund innan de slår igenom i eventuella aktiviteter kopplade till gruppen.