1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Aktiviteter" i vänstermenyn.

4. Här kan du välja att söka på en speciell kalender, plats, grupp eller ledare. Du kan också välja att söka aktiviteter mellan två datum. Klicka sedan på "Sök".

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan.

6. Markera aktiviteten eller aktiviteterna som du önskar ta bort genom att bocka i rutan till vänster om aktiviteten.

7. Klicka därefter på "Ta bort".