1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka på menyknappen till höger om huvudsidan och klicka på "Ny sida".

5. Välj en sidtyp och namnge sidan. Klicka sedan på "OK".

6. Sidan skapas nu och visas i navigeringsträdet.

7. Klicka på "Översikt" till höger om projektet.

8. Dra och släpp sidan i listan för innehåll. Innehållet är nu tillagd i projektet.

Observera att en sida kan endast vara en del av ett projekt. Försöker man lägga till sidan på fler projekt kommer man få ett meddelande som informerar att man inte kan lägga sidan på flera projekt. Man behöver då kopiera den skapade sidan, och därefter lägga till den kopierade sidan i det andra projektet.