1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Närvaroregistrering" i vänstermenyn

4. Klicka på "Närvaroregistrera grupp"

5. Välj den grupp du vill registrera.

6. Klicka på "Sök".

7. Nu kan du registrera flera aktiviteter samtidigt genom att markera deltagarna som "Närvarande" eller "Ej närvarande" på respektive aktivitet.

8. Varje person står som "Närvarande", var någon person frånvarande ändrar du till "Ej närvarande" genom att klicka på knappen.

9. Klicka sedan på "Närvaroregistrera"