1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Närvaroregistrering" i vänstermenyn

4. Här kan du söka fram aktiviteter som du kan registrera. När du filtrerat klickar du på "Sök"

5. Klicka på aktiviteten som du vill registrera.

6. Har du möjlighet att lägga till personer som varit med på aktiviteten.

7. Varje person står som "Närvarande", var någon person frånvarande ändrar du till "Ej närvarande" genom att klicka på knappen.

8. Klicka sedan på "Närvaroregistrera"