1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Statistik" i vänstermenyn.

4. Välj "Övergripande gruppstatstik"

6. Välj ett datumintervall som man önskar få fram statistik mellan.

7. Välj sedan idrott/idrotter som man önskar få fram statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga idrotter.

8. Därefter väljer man om det ska visa alla aktiviteter, godkända LOK-stödsaktiviteter eller inte godkända LOK-stödsaktiviteter.

9. När man gjort sina val klickar man på "Visa".

Statistiken är baserad på information i från aktivitetsmodulen och närvarorapporteringen.