1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Aktiviteter" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Utökad sökning"

5. Här väljer man ett externt system i rullistan för "Externt system". När man har valt ett externt system i listan så klickar man på "Sök".

6. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Där ser man då bara aktiviteter som kommer från det valda externa systemet.

Tips! Får man inget sökresultat men har aktiverat en integration med externt administrationssystem, dubbelkolla så att registreringsstatusen eller annan info så som datum eller ledare inte är felaktigt angivna.