1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Kalendrar" i vänstermenyn.

4. Klicka på kalendern som du önskar ta bort en aktivitet ifrån.

5. Klicka på aktiviteten. Klicka därefter på "Ta bort".

6. Ingår aktiviteten i en aktivitetsserie så kan man välja om man vill ta bort alla eller flera aktiviteter i serien. Man markerar aktiviteterna i serien som man vill ta bort och klickar därefter på "Slutför".