1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Kalendrar" i vänstermenyn.

4. Klicka på kalendern som du önskar kopiera en aktivitet ifrån.

5. Klicka på aktiviteten, därefter "Kopiera".

6. Allting kopieras utom eventuell upprepning av aktiviteten och eventuell kallelse. Namnet på den nya kopierade aktiviteten blir "Kopia av *aktivitetens namn*".
Man kan göra ändringar på aktiviteten direkt i detta läge.

7. Klicka därefter på "Spara" för att spara kopieringen av aktiviteten.