1. Gå till sidan för kalendern.

2. Klicka på "Exportera kalendern".

3. Välj det alternativ som passas bäst och följ instruktionerna.

4. Vill man ha kalenderns aktiviteter i outlook på dator så klickar man på följande länk: webcal://www8.idrottonline.se/Calendar/ICalExport.aspx?calendarId=53857&activityTypeIds=&calendarName=Dam+och+DJ%3as+kalender&newcalendar=1

5. Vill man ha kalenderns aktiviteter i en Google-kalender eller en Android-kalender så går man in på kalendern, klickar på "Lägg till" under "Andra kalendrar" och väljer "Lägg till webbadress". Ange följande webbadress och följ sedan instruktionerna: webcal://www8.idrottonline.se/Calendar/ICalExport.aspx?calendarId=53857&activityTypeIds=&calendarName=Dam+och+DJ%3as+kalender&newcalendar=1

6. Vill man ha kalenderns aktiviteter i en iOS-kalender så öppnar man en webbläsare (i t.ex. din iPhone) och klistrar därefter in webbadressen och följer sedan instruktionerna: webcal://www8.idrottonline.se/Calendar/ICalExport.aspx?calendarId=53857&activityTypeIds=&calendarName=Dam+och+DJ%3as+kalender&newcalendar=1