1. Gå till sidan för kalendern.

2. Klicka på "Exportera kalendern".

3. Välj det alternativ som passas bäst och följ instruktionerna.

4. Vill man ha kalenderns aktiviteter i Outlook på dator så klickar man på länken för kalendern som man ser när man klicka på "Exportera kalendern".

5. Vill man ha kalenderns aktiviteter i en Google-kalender eller en Android-kalender så går man in på kalendern, klickar på "Lägg till" under "Andra kalendrar" och väljer "Lägg till webbadress". Ange därefter webbadressen för kalendern som man ser när man klicka på "Exportera kalendern" och följ sedan instruktionerna:

6. Vill man ha kalenderns aktiviteter i en iOS-kalender så öppnar man en webbläsare (i t.ex. din iPhone) och klistrar därefter in webbadressen för kalendern som man ser när man klicka på "Exportera kalendern" och följer sedan instruktionerna.

Om man har problem med att aktiviteterna från kalendern man prenumererar på inte uppdateras korrekt i Google-kalendern så kan man testa att lägga till "?nocache" (utan citattecken) i slutet av webbadressen.