Om komplettering på återrapporten krävs går man tillväga på följande sätt:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på fliken för "Idrottsmedel".

3. Klicka på "Ansökningar" i vänstermenyn eller direkt på den aktuella återrapporten från listan till höger.

4. Klicka på återrapportens namn för att öppna upp den. Skrolla ned till fliken "Återrapporter" i ansökan om du valt att gå via menyn till vänster.

5. Fyll i de önskade uppgifterna.

6. Klicka på "Skicka in" för att skicka in, eller på "Spara" för att spara ändringarna utan att skicka in det (ex. så att personer med behörighet att skicka in sedan kan göra det).