1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på fliken för "Idrottsmedel".

3. Klicka på fliken "Idrottsmedel".

4. På denna flik syns alla idrottsmedel som har en öppen ansökningsperiod.

5a. För att söka fram framtida idrottsmedel så ändrar man från ”Nu” till ”Framtida” vid alternativet ”Sökbara”. Då får man fram alla idrottsmedel som har ansökningsperiod längre fram i tiden och som har status ”Aktiverad”.
5b. Bland alternativen för fältet ”Sökbara” finns även ”Alla”. Väljer man ”Alla” så kommer alla idrottsmedel visas oavsett när ansökningsperiod ligger och så länge idrottsmedlet har status
”Aktiverad”.
5c. I filtreringen kan man även söka på ”Kategori” vilket kan likställas med vilken inriktning som idrottsmedlet har, t.ex. ”Anläggning”.
5d. Man kan även söka på namnet på idrottsmedlet, på datumintervall eller vilken organisation som idrottsmedlet förmedlas via.

6. När man har filtrerat sökningen och klickat på ”Sök”-knappen så visas sökresultatet längre ner på sidan.