Efter att en ansökan har blivit inskickad kan ni som förening bli meddelade om att den kräver kompletterande uppgifter. Ansökan öppnas då upp igen på er sida för Idrottsmedel. Gör såhär för att komplettera den:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på fliken för "Idrottsmedel".

3. På startsidan för Idrottsmedel finns det en knapp som anger hur många ansökningar med notifieringar som föreningen har. Klicka på knappen för att öppna komma till dessa.

4. Då kommer man till en lista där man kan klicka på ansökans namn för att öppna upp den.

5. Klicka sedan på ansökan under fliken "Ansökningar".

6. Fyll i de önskade uppgifterna och klicka på "Skicka in" för att skicka in, eller på "Spara" för att spara ändringarna utan att skicka in det.
Om man sparar så kan personer med behörighet att skicka in ansökan sedan kan göra det utan att behöva skriva ansökan själv på nytt.