1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Avgifter" i toppmenyn.

3. Klicka på "Inställningar" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Aktivera" vid Fortnox.

Har ni sedan tidigare ett Fortnox-konto och vill integrera dessa, kontakta integration@fortnox.se och be dem skicka föreningens databas-ID och API-kod. Vidarebefordra sedan databas-ID och API-kod samt vilken förening det gäller till support@idrottonline.se, så återkopplar vi när integrationen är gjord.

5. Bocka i rutan vid "Jag vill använda Fortnox och godkänner villkoren" under "Betalsätt".

6. Klicka på "Spara valda betalsätt".