1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Utbildning" i toppmenyn.

3. Klicka på "Utbildningar" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Öppna" vid den utbildning som du önskar lägga till deltagare i.

5. Klicka på fliken "Anmälda".

6. För att lägga till medlem, sök fram personen i fältet vid "Person".

7. När man valt person eller personer klickar man på "Lägg till". Personen kommer då läggas till i listan över anmälda.

8. För att lägga till medlemmar i en grupp, sök fram gruppen i fältet vid "Grupp".

9. När man valt grupp eller grupper klickar man på "Lägg till". Personerna i gruppen kommer då läggas till i listan över anmälda.

10. Finns inte person i medlemsregistret sedan tidigare så kan man lägga till personen och lägga till person som deltagare genom att klicka på "Skapa ny person".

11. Fyll i uppgifterna som efterfrågas.

12. Klicka på "Spara" så kommer personen skapas och läggas till i listan över anmälda.

13. När man lagt till en person/flera personer, klicka på "Spara".