1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.


Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på "Utbildning" i toppmenyn.

3. Klicka på "Utbildningar" i vänstermenyn. 


4. Klicka på "Öppna" vid den utbildning som du önskar ta bort tillfälle för.


5. Stå under fliken "Information". 

6. Markera de tillfället du önskar ta bort. Genom att markera flera tillfällen kan man ta bort flera tillfällen samtidigt. 

7. Klicka på "Ta bort".


8. Tillfället är nu borttaget. Klicka på "Spara".