1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Utbildning" i toppmenyn.

3. Klicka på "Utbildningar" i vänstermenyn.

4. Markera utbildningen/utbildningarna du önskar exportera genom att bocka i rutan till vänster om utbildningen.

5. Klicka på "Exportera till Excel".

6. En Excelfil ladda nu ner till din dator.

Kolumnerna som visas i listan är de kolumner som kommer exporteras. Önskar man lägga till eller ta bort en kolumn för export, gör enligt följande:

1. Klicka på pilen som pekar nedåt vid någon av kolumnerna.

2. Klicka på "Kolumner".

3. Lägg till en kolumn genom att bock i rutan. Ta bort en kolumn genom att bocka ur rutan.
Alla kolumner som har en markering i en ruta kommer att visas i listan och tas med i en exportfil.