1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Utbildning" i toppmenyn.

3. Klicka på "Utbildningar" i vänstermenyn.

4. Markera utbildningen du önskar kopiera genom att bocka i rutan till vänster om utbildningen.

5. Klicka på "Kopiera".

6. Man får då upp en kopia som har samma inställningar som utbildningen man valde att kopiera.

7. Vill man även kopiera tillfällen, deltagare, närvaro och utbildare så markerar man det uppe till höger på sidan.

8. När man gjort sina val och eventuella ändringar klickar man på "Spara" eller "Spara och stäng".